Δελτίο Τύπου 13-01-2023

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ 2022

Με νέες υπηρεσίες Υγείας που ενσωματώσαμε την τελευταία διετία, αλλά και βελτιωμένους όσο ποτέ τους δείκτες αποδοτικότητας Υπηρεσιών Υγείας σε κλινικές και τμήματα που προϋπήρχαν πορευόμαστε στη νέα χρονιά του 2023.

Είμαστε περήφανοι για όλο το προσωπικό που καταθέτει καθημερινά ψυχή, για τους γιατρούς που εφημερεύουν ακατάπαυστα καθιστώντας το Νοσοκομείο Νάουσας μια μικροσκοπική πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

Με τους καλύτερους ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους που είχαμε ποτέ, με τον καλύτερο ποιοτικά και ποσοτικά ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που είχαμε ποτέ, οι μηχανισμοί του Υπουργείου Υγείας (ΥΠΕ, ΕΟΠΠΥ, ΕΟΦ, ΚΕΤΕΚΝΥ, ΕΚΑΠΥ, ΙΦΕΤ, ΕΚΑΒ κ.α.) και η Πολιτική Ηγεσία τα τελευταία έτη φρόντισαν να είμαστε καλύτερα από ποτέ εξοπλισμένοι σε όλα τα επίπεδα για να διασφαλίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ύψιστο αγαθό της Υγείας.

Επιμελούμαστε με προσοχή και διατηρούμε καθημερινά άριστες σχέσεις και συνεργασία μεταξύ των 2 μονάδων του Γ.Ν. Ημαθίας. Συνεχίζουμε ενωμένοι, με προσήλωση και αφοσίωση.

Είμαι προσωπικά περήφανος για αυτό που έχουμε καταφέρει τα τελευταία 2+ χρόνια, τα σημαντικά άλματα που έγιναν σε όλα τα επίπεδα και κυρίως τη σημερινή απόδοση υπηρεσιών υγείας του νοσοκομείου Νάουσας σε σχέση με το παρελθόν.

Ευχαριστώ όσους δουλεύουν καθημερινά, όλους όσους μας φροντίζουν και μας στηρίζουν, την ΥΠΕ και τους φορείς συνεργασίας, αλλά κυρίως το Υπουργείο Υγείας και την Πολιτική Ηγεσία που είναι πάντα στο πλευρό μας έτσι ώστε να είμαστε πάντα, δίπλα στον πολίτη.

Δρ. Κων/νος Λυκοστράτης 

Αν. Διοικητής Γ.Ν. Ημαθίας – Μονάδα Νάουσας